Tilbud

Her kan du se aktuelle tilbud i klinikken

Hvalpe- og killingefoder

Vi tilbyder at du kan købe den første sæk hvalpe- og killingefoder fra Specific med 50 % rabat. Samtidig er der smagsgaranti. Kan hvalpen eller killingen ikke lide foderet kan du få dine penge igen. Du kan få et rabathæfte og få den 10. sæk foder helt gratis. Hæftet gælder 2 år.

Tilbud på Buster DogMaze

En rigtig sjov aktivitetskål

Før 249,- Nu 199,-
Begrænset antal - tilbuddet er gældende fra uge 12, så længe lager haves.

BUSTER DogMaze er designet som en labyrint. Placer hundes foder i de dybe og kurvede gange så det kan ses og lugtes men først spises, når din hund med kløgt har skubbet det til en af udgangene. Hunden vil være længere tid om sit måltid og dens sanser stimuleres og udfordres, mens den spiser. Resultatet er en sundere og mere veloplagt hund.

BUSTER DogMaze er velegnet til både det store måltid og den lille godbid. 
Ved at variere godbiddens størrelse bestemmer du selv sværhedsgraden. Jo større des lettere og jo færre des sværere.  De fleste hunderacer (ca. 5 kg - 30 kg) kan gave glæde af labyrinten, der findes i én størrelse.

BUSTER DogMaze kan anvendes såvel inde som ude. Den er støbt i ét stykke plast og er derfor robust nok til at klare lidt af hvert  – inklusiv en tur i opvaskermaskinen, når den skal rengøres. Plasten er fødevaregodkendt og indeholder ikke phthalater.

Funktionalitet på højeste niveau og et smukt, dansk design gør BUSTER DogMaze til et helt unikt produkt.

Det er vores måde at sige tak til dig, der vælger at udfordre din hund til et sundere og sjovere liv med BUSTER DogMaze.