Linette Sivekær Poulsen

Autoriseret Veterinærsygeplejerske

Linette blev udlært autoriseret veterinærsygeplejerske i 2012 ved Solrød Dyreklinik på Sjælland. Hun har siden arbejdet på Nyborg Dyrehospital og hos DyrlægeRingen på Fyn, og de sidste 4 år hos Dyrenes Beskyttelse på Fyns internat. Efter endt barsel valgte hun at søge nye udfordringer og i august 2020 startede hun hos Sydfyns Dyreklinik.

Linette har blandet andet stor ekspertise indenfor adfærd hos hund og kat og vil altid være til rådighed for dig og dit kæledyr. Linette har ligeledes erfaring inden for pasning og pleje af indlagte patienter. I vil møde Linette i skranken, ved tidsbestilling, ved indlæggelse og hjemsendelse af patienter.

Privat bor hun på et lille landsted med sin mand, deres to drenge og deres to hunde, en FT. springer spaniel og en Golden retriever, som er trænede jagthunde, samt deres to katte. I fritiden elsker Linette lange gåture, og en tur i fitness centret. Linette og hendes familie er meget aktive og bruger meget tid på deres børn, hus og på at træne deres hunde.