Hvem er vi?

Vi tilbyder almen samt kirurgisk behandling af hunde, katte, gnavere og andre smådyr i vores hyggelige klinik i Svendborg Centrum. Vores motto er: ”Omsorg i Centrum”. Vi mener det er vigtigt at tilbyde en omsorgsfuld behandling af både dyr og dyreejere og sætter en ære i at omgås trygge og glade dyr samt tilfredse dyreejere! Vi er et lille team, og det betyder at vi hurtigt kommer til at kende dit kæledyr og dig.

Du kan se personalet her

Butik

Sydfyns Dyreklinik har nøje udvalgt kvalitetsfoder til hunde, katte og gnavere. Desuden sælger vi fodertilskud, plejemidler, godbidder, børster, legetøj, foderskåle og selvfølgelig loppemidler, p-piller, ormekure etc.

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig i valg af foder og andre produkter. Der er smagsgaranti! Hvis foderet ikke falder i dit dyrs smag, refunderer vi pengene.

Hver 10. sæk foder er gratis hvis du køber Specific og hver 11. sæk foder er gratis hvis du køber Hills foder! Har du mange hunde er der mulighed for yderligere rabat. 

Vi sælger kun produkter vi selv vil købe til vores egne dyr :)

Operationsstue

Vi har indrettet en moderne operationsstue, hvor vi tilbyder en bred vifte af operationer under fuld overvågning. Vi har investeret i digitalt røntgen udstyr, så vi kan lave røntgenbilleder i meget flot kvalitet. Hos os kan du få lavet HD, AA og OD røntgenbilleder. Vi er certificeret til at tage officielle røntgenbilleder til Dansk Kennel Klub og Dansk Racehundeunion. Desuden har vi købt nyt tandrøntgen i ypperste kvalitet samt ny tandunit så vi kan tilbyde bl.a. tandrensning og tandudtrækning på allerbedste vis. 

I januar 2012 købte vi en K-laser med stor kapacitet (12W). Den kan bruges til gigtpatienter, smertelindring af HD plagede hunde, til overanstrengte muskler og ledbånd, til langsomt helende sår og meget mere.

Du kan læse om laserbehandling på www.k-laserusa.com eller www.myklaserpet.com. Vi har rigtig mange gode erfaringer med laseren. Ring og hør mere.