Operation

Før operation

Skal din hund eller kat bedøves skal du ikke give dit dyr foder efter midnat aftenen før den skal bedøves. Dyret må gerne drikke vand. Du er velkommen til at tage dens tæppe eller legedyr med til indlæggelsen.
Når du kommer ned til os starter vi med at veje din hund eller kat. Så lytter vi på hjerte og lunger og laver en generel sundhedsundersøgelse. Herefter taler vi om hvad der skal ske under operationen og aftaler en tid til hjemgang.

Efter operation

Det er altid vigtigt at holde hunden eller katten i rolige og varme omgivelser det første døgn efter en operation. Man må regne med at dyret ikke er helt sig selv det første døgn. Bliver dyret koldt og kan du ikke få ordentlig kontakt med dyret, skal du ringe til os. Ring hvis du er i tvivl om noget. Her eksisterer ingen dumme spørgsmål. Du kan også skrive en mail til info@sydfynsdyreklinik.dk.

Hvis din hund eller kat har et sår den ikke må slikke i, tilbyder vi at den kan få en krave, bodystocking eller sok/forbinding på.

Når du henter dit dyr tager vi en snak om hvordan det er gået, hvad der er lavet og hvad du skal holde øje med. Du skal som regel ikke give dit dyr medicin på hjemgangsdagen. Mad skal tilbydes i mindre portioner efter bedøvelsen i det første døgn. Der skal være konstant adgang til vand, men det skal være i små portioner.

Hvis din hund eller kat er blevet opereret tilbyder vi en gratis kontrol ca. 10 dage efter operationen til vores patienter. Nogle gange er der sting der skal fjernes og det gøres ved denne kontrol.